Széchenyi 2020

Mesterséges intelligencia akcelerátor központ - Zalaegerszeg

A Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központban a fókusz a mesterséges intelligencia fejlesztési folyamatokba történő bevonásán van. A cél az Ön vállalkozásának meglévő rendszereihez kapcsolódó optimális technológia kiválasztása, és a műszaki környezet testreszabása.

Mesterséges Intelligenciának (MI) nevezünk minden olyan – adatokat elemző – algoritmust, amelynek célja a gépi tanulás segítségével választ adni az élet egy valós problémájára. Nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni, a mesterséges intelligenciát már a kisebb cégek is gyakran használják egyszerű üzleti folyamataik támogatására. Példaként említhetjük, ha a raktárunkban program számolja ki, hogy a csomagolt áruk a helytakarékosság érdekében milyen sorrendben kerüljenek egymásra, vagy ha kamerarendszert telepítünk vágóállataink súlyának becslésére, esetleg drónokkal mérjük fel szántóföldünkön a haszonnövények és a gyomnövények arányát.

A mesterséges intelligencia napjainkra már minden ágazatban jelen van, minden területen felhasználható, és mi biztosak vagyunk abban, hogy az Ön cégének is tudunk egy – már sikerrel felhasznált – jó gyakorlatot mutatni, amellyel támogathatja vállalkozása technológiai fejlődését.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Akcelerátor központ

Akcelerátor központ

A GINOP-3.2.8-20 kiemelt projekt keretében

A GINOP-3.2.8-20 kiemelt projekt keretében két Akcelerátor Központ került kialakításra: Debrecenben és Zalaegerszegen. Az akcelerátor központok célja, hogy azok a cégvezetők, akik vállalkozásuk digitális fejlesztésében érdekeltek, térítésmentesen kaphassanak komplex szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadást a digitális fejlesztésekben jártas szakértőinktől.

Felmérjük vállalkozása digitális érettségét, és annak alapján, hogy milyen fejlesztési céllal és iránnyal érkezett hozzánk, tanácsokat adunk az igénybe vehető technológiai lehetőségekről, amelyek hasznosak lehetnek akár az Ön vállalkozása számára is.

Mesterséges intelligencia akcelerátor központ - Zalaegerszeg

Mesterséges intelligencia akcelerátor központ - Zalaegerszeg

A Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központban a fókusz a mesterséges intelligencia fejlesztési folyamatokba történő bevonásán van.

Tovább
Adatgazdaság akcelerátor központ - Debrecen

Adatgazdaság akcelerátor központ - Debrecen

A Debreceni Adatgazdaság Akcelerátor Központban tanácsadóink munkája során elsősorban az adatvagyon alapú, tehát számszerűsíthető folyamatok kerülnek a fókuszba.

Tovább