„Adat-falat” – Az élelmiszeripar adatszintű kihívásai
Időpont: 2022. február 1., kedd 10:00-13:35
Helyszín: ONLINE
Szervező: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft.
PROGRAM:
9:30 – |
ONLINE LINK NYITVA |
10:00 – 10:10 |
MI és adatalapú fejlesztések az élelmiszeriparban Tarcsi Ádám, szakmai divízióvezető – Nemzeti Adatgazdasági Tudásközpont |
10:10 – 10:30 |
A mesterséges intelligencia élelmiszeripari felhasználásának lehetőségei és a hozzá kapcsolódó adatkezelés élelmiszer-specifikus szempontjai dr. Sebők András, tanácsadó – Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. |
10:30 – 10:40 |
Q&A |
10:40 – 11:00 |
Szenzor alapú digitalizáció a tojás feldolgozásban Weibel Balázs, ügyvezető – Cubilog Kft. |
11:00 – 11:10 |
Q&A |
11:10 – 11:30 |
Digitalizáció és MI kihívások a gombatermesztésben Bíró Attila, CTO, CBDO – ITware Kft. |
11:30 – 11:40 |
Q&A |
11:40 – 12:00 |
SZÜNET |
12:00 – 12:20 |
Adatban az igazság Kovács Vilmos, ügyvezető igazgató – Simplexion Kft. |
|
12:20 – 12:30 |
Q&A |
|
12:30 – 12:50 |
Robotok az élelmiszeriparban – a jövő fejlesztései Dr. Haidegger Tamás, főigazgató – Óbudai Egyetem, Egyetemi Kutató és Innovációs Központ |
|
12:50 – 13:00 |
Q&A |
|
13:00 – 13:20 |
Az adatelemzés lehetőségei az élelmiszerlánc-biztonságban Dr. Jóźwiak Ákos Bernard, igazgatóhelyettes – Állatorvostudományi Egyetem, Digitális Élelmiszerlánc Oktatási, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Intézet |
|
13:20 – 13:30 |
Q&A |
|
13:30 – 13:35 |
ESEMÉNY LEZÁRÁSA, ÖSSZEGZÉS |
A rendezvényeken történő részvétel minden esetben térítésmentes, minden érdeklődő számára nyitott, de regisztrációs kötelezettséggel jár. A workshopokon a támogatás felhasználásának ellenőrzése céljából videófelvétel készült.
Az eseményről készített felvétel megtekinthető: