Széchenyi 2020

Emily – banki tanácsadó

#demó

Az Emily egy mesterséges intelligencia alapú robottanácsadó, amely személyre szabott értékesítés-automatizációt nyújt pénzintézetek és azok ügyfelei számára.

A program által nyújtott automatizmus kiterjed a tudásalapú, önkiszolgáló, szakértői chates ügyfélszolgálatra (help desk), a viselkedésalapú, célzott marketingre és a mély analitikán alapuló termékfejlesztésre.

Az ügyfelek személyre szabott, kiemelt és szakszerű támogatást igényelnek különböző platformokon a nap 24 órájában. Ezen elvárásoknak való megfelelés – különösen értékesítés esetén – kiemelten fontos minden pénzintézetnek. Ez az elvárás nagyszámú szakértői munkaórát igényel a pénzintézetektől, amelynek jelentős csökkentése és kiszolgálási minőségének növelése érhető el az Emily által nyújtott automatizáció eredményeképpen.

A program:

  • a felhasználói igények párbeszédes kikérdezésével személyre szabott értékesítést végez,
  • a beépített szemantikus kereséssel és magyarázatadással teljes körű tájékoztatást nyújt,
  • a weblapba, chat-be, mobil alkalmazásba való egyszerű beilleszthetőségével többcsatornás értékesítést biztosít.

A Multilogic Kft. szakértői tevékenység automatizálására, agilis fejlesztésre, mesterséges intelligencia (MI) alapú alkalmazások készítésére szakosodott és több mint negyedévszázados tapasztalattal, erős kutatói és egyetemi kapcsolatrendszerrel, valamint rangos, nemzetközi projektekben szerzett ismeretekkel rendelkező vállalat.

A programot az egyszerű használat és automatizált folyamatok jellemzik. Az alábbi linken ki is próbálható a használata:

Emily banki tanácsadó

A cég állítása alapján:

  • az egyedi magasszintű leíró nyelv alkalmazásával a termékbevezetési időt egy nagyságrenddel lecsökkenti,
  • az eszközbe épített tudás újra felhasználásával az ügyintézői / ügynöki oktatást szükségtelenné teszi,
  • a rendelkezésre álló speciális mélyanalitikai eszközökkel a pénzügyi konstrukciók továbbfejlesztését leegyszerűsíti.

Demók

Új mérnöki terület alapkővének letétele valósult meg ZalaZONE-ban

Új mérnöki terület alapkővének letétele valósult meg ZalaZONE-ban

2022. szeptember 12-én a Bosch új mérnöki központjának ünnepélyes alapkőletétele zajlott Zalaegerszegen, a ZalaZONE-ban. A mérnöki központ kétszáz új, magas képzettséget igénylő munkahelyet teremt majd a régióban, mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Emellett az eseményen együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá a Széchenyi István Egyetem és a Bosch csoport képviselői.

Tovább
A digitális fejlettség mérése itthon és Európában

A digitális fejlettség mérése itthon és Európában

A Digitális Gazdaság és Társadalom Index (Digital Economy and Society Index - DESI) egy olyan indexszám, amelynek segítségével összevethető az Európai Unió tagállamainak digitális fejlettsége. Ez az indexszám öt dimenzió alapján kerül kiszámolásra.   

Tovább
Milyen megoldás létezik a KKV számára a hosszú fizetési határidőre?

Milyen megoldás létezik a KKV számára a hosszú fizetési határidőre?

A Világgazdaság internetes hasábjain jelent meg egy cikk Dr. Réti Bálint tollából, aki a Péntech társalapítója, a Magyar Fintech Szövetség elnökhelyettese. A cikkben a KKV-k finanszírozási lehetőségeiről, valamint a likviditási nehézségek megoldásairól értekezik az író. 

Tovább
Betöltés..